Transport Zwitserland met RBTC Logistics

Doe je zaken in Zwitserland? Of wil je goederen uit Zwitserland hier naartoe halen of juist daar geleverd hebben? Bij RBTC Logistics BV verzorgen wij dagelijks het transport van en naar Zwitserland, met meer dan duizenden potentiële eenheden. Dankzij ons netwerk is het mogelijk om gebruik te maken van bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens. Zo is geen enkele afmeting of soort zending voor ons een probleem.

Wij zorgen ervoor dat je zending tot op de gewenste centimeter geleverd en/of afgehaald wordt op de manier zoals wij dat afgesproken hebben. Het gehele logistieke traject aan ons uitbesteden behoort ook tot één van de mogelijkheden. Denk aan foliën, stickeren, verpakken, maar ook voorraadbeheer of het opmaken van de juiste documenten. Nét een uitgebreidere service bieden dan je verwacht, is waar wij blij van worden!

Wij begrijpen dat je ,door ons veelzijdige aanbod, twijfelt welke optie het beste past bij jouw zending. Graag helpen wij je verder bij het maken van een weloverwogen keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Deelpartijen Zwitserland

Wil je een grote of kleine zending transporteren naar Zwitserland? Dagelijks verzorgen wij het transporteren van deelpartijen naar Zwitserland. Het transporteren van deelpartijen doen wij met LTL, ook wel Less Than Truckload of groupage genoemd. Verschillende deelpartijen worden met elkaar gebundeld. Op deze manier worden de kosten voor transport gedeeld. Ook dragen wij op deze manier ons steentje bij aan een beter milieu.

Bij RBTC Logistics BV kun je erop vertrouwen dat het transport naar Zwitserland, volgens afspraak wordt geleverd. Een frisse kijk op transport, met service en open communicatie als standaard. Dat is waar wij voor staan. Het liefst nemen we zoveel mogelijk uit handen, zodat jij geen omkijken hebt naar deelpartijen transporteren naar Zwitserland. Dankzij ons grote netwerk waarin zich duizenden vrachtwagens bevinden, kunnen we altijd zorgen voor een transportlevering van een deelpartij, volledig naar wens.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van het transporteren van deelpartijen naar Zwitserland? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Speciaal transport Zwitserland

Een zending die wat meer aandacht nodig heeft of met spoed getransporteerd moet worden naar Zwitserland? Past een zending qua afmetingen, levertijd en/of volume niet binnen de wet- en regelgeving van het reguliere transport? RBTC Logistics BV denkt met je mee en neemt het transport graag uit handen. Zo hebben wij naast onze reguliere transporten naar Zwitserland, ook speciaal transport naar Zwitserland. Met onze auto, bus of bakwagen laten wij je speciaal transport afhalen om het vervolgens zo snel mogelijk – zonder omwegen – naar de plaats van bestemming te brengen.

Wist je dat wij ook doen aan 2-Mans distributie en/of meubeltransport? Niet alleen leveren wij elektronische apparaten af aan de deur. Ook kunnen wij de complete installatie van het geleverde apparaat verzorgen. Is het product op de gemonteerd, aangesloten, getest en ben je tevreden? Pas dan vertrekken wij, inclusief de rommel die wij hebben gemaakt!

Meer weten over speciaal transport naar Zwitserland? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op!

Zeevracht Zwitserland

Naast het transporteren van een zending per luchtvracht, is het ook mogelijk om goederen via zeevracht te versturen. Met zeevracht een zending versturen, gebeurt meestal wanneer een langere looptijd van transport geen probleem is. Vanaf een Nederlandse of eventueel Belgische haven, wordt de zeevracht naar Zwitserland getransporteerd. Eenmaal aangekomen is Zwitserland, is het ook mogelijk de zending ook huis-tot-huis te leveren.

Wij kijken graag met je mee om zeevracht naar Zwitserland zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hoe? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Luchtvracht Zwitserland

Wil je een zending transporteren die binnen een zo kort mogelijke tijd naar Zwitserland getransporteerd moet worden? De snelste manier is via luchtvracht. Bij RBTC kijken we graag met je mee! Het vervoeren via luchtvracht naar Zwitserland, is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. We werken al jaren succesvol samen met ons vaste netwerk aan luchtvaarexpediteurs. Deze partners zijn in het bezit van een AEO-vergunning en zorgen voor een correcte afhandeling van verschillende douane-activiteiten.

Twijfel je of je zending getransporteerd geschikt is om via luchtvracht naar Zwitserland? Of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Intermodaal Transport Zwitserland

Bij intermodaal transport worden goederen in één laadeenheid van punt A naar punt B vervoerd. Wil je een zending transporteren naar Zwitserland? Dan is intermodaal transport naar Zwitserland wellicht een juiste keuze. Wanneer een langere looptijd van je zending niet zorgt voor problemen, kan er worden gekozen om via spoor of water te transporteren. Geef je wel de voorkeur aan een kortere looptijd van je zending naar Zwitserland? Dan kan dit in de meeste gevallen met één van de duizenden vrachtwagens, binnen ons netwerk.

Heb je vragen over intermodaal transport naar Zwitserland? Wij adviseren je graag!

Wegtransport Zwitserland

Een zending transporteren via wegtransport naar Zwitserland? Bij RBTC Logistics BV beschikken wij over een zeer betrouwbaar distributienetwerk. Onze transport dienstverlening, kent geen grenzen! Flexibel, snel en efficiënt handelen is wat wij belangrijk vinden bij wegtransport naar Zwitserland. Binnen ons aanbod wegtransport naar Zwitserland, is het mogelijk om te kiezen voor bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens. Hierdoor is het zenden van verschillende soorten goederen en pakketten bij RBTC Logistics BV, geen probleem!

Wil je weten wat de optimale oplossing is voor transport voor jouw zending? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Interesse in transport naar Zwitserland?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!