Distributie

RBTC Logistics BV beschikt over een zeer betrouwbaar distributienetwerk waardoor wij flexibel, snel en efficiënt kunnen handelen. Binnen 24 uur kunnen wij iedere zending in Nederland, België en Luxemburg afhalen of afleveren. In ons netwerk bevinden zich bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens waardoor verzending van vrijwel alle soorten goederen en pakketten mogelijk is.

Benelux Distributie

Wij bieden een fijnmazige en betrouwbaar 24 uurs distributienetwerk aan binnen de Benelux.

Wij verzorgen voor onze klanten dagelijks zendingen van en naar eindklanten (B2C), zakelijke partners (B2B) en distributiecentra van de grotere retailers. Ons netwerk levert zelfs tot de binnenstedelijke gebieden waar alleen bakwagens en heel schone voertuigen toegestaan zijn.

Voor een aantal opdrachtgevers wordt ook de zogenaamde webshop-logistiek uitgevoerd. De consumentenleveringen gaan echt tot aan de deur en vaak nog verder. Denk hierbij aan twee-mans leveringen. Iedere bakwagen en trailer heeft bovendien een hydraulische laadklep en eigen losmiddelen tot zijn beschikking. De chauffeurs werken zo veel mogelijk in hetzelfde gebied zodat deze ook goed de laad- en los-adressen kennen.

Europese distributie

Onze dienstverlening kent geen grenzen! En dat geldt ook voor ons distributienetwerk. Wij leveren goederen door heel Europa. Dagelijks vertrekken vrachtwagens naar alle uithoeken van van dit werelddeel.

We werken met een netwerk van gespecialiseerde partners. Hierdoor hebben we voor elk denkbaar soort transport een optimale oplossing, gecombineerd met onze bekende service.

Retail Distributie

Wij verzorgen voor onze klanten dagelijks winkelleveringen naar alle stadscentra in Nederland. Ons netwerk levert zelfs tot de binnenstedelijke gebieden waar alleen bakwagens en heel schone voertuigen toegestaan zijn. Iedere bakwagen en trailer heeft bovendien een hydraulische laadklep en eigen losmiddelen tot zijn beschikking. De chauffeurs werken zo veel mogelijk in hetzelfde gebied zodat deze ook goed de laad en los-adressen kennen.

Als aanvulling op de distributie in de Benelux kunnen wij ook de retailmarkt ondersteunen met speciale verzoeken toegepast op deze speciale markt. Aangepaste openingstijden, leveringen voordat het inrijverbod ingaat en zendingen leveren op rolcontainers, wij regelen het. Overal.

deelpartijen zwitserland

Waar leveren of halen wij de goederen op ?

Interesse in wegtransport distributie?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!