Over ons

Leuk dat je meer over ons wilt weten!

Hoewel je altijd welkom bent voor een lekker kopje koffie vertellen we hier vast iets meer over ons. Sinds 2018 helpen wij vele bedrijven met enorm veel passie en plezier met hun logistieke vragen en vraagstukken. Waarom? Dat lees je hieronder.

RBTC Logistics B.V.

Richard Boers Transport Consultancy Logistics BV is een organisatie die sinds 2020 gevestigd is op het Hazewinkel te Oldenzaal. Met +25 jaar ervaring op zak is Richard Boers voor zichzelf begonnen met een idee voor ogen. Namelijk: transport nog leuker maken. Transport en logistiek is een oud vak met veel huidige (voor)oordelen. Wij vinden dat de transport branche toe is aan vernieuwing, met dezelfde betrouwbaarheid van toen.
Wij willen graag bijdragen aan het veranderen hiervan op een natuurlijke manier. Wij hebben een frisse kijk op transport waarbij service en open communicatie onze standaard is. We nemen graag alles uit handen zodat jij zo min mogelijk omkijken hebt naar het transporteren van de goederen.
Wij bieden een uitstekende dekking op álle Europese landen voor zowel import als export zendingen en kunnen jou altijd een concurrerend én marktconform tarief aanbieden met een uitstekende service.

Onze missie

... is transport makkelijk maken. Simpel. We zijn er voor jou zodat jij met jouw werk bezig kan zijn.

Wij denken mee en doen nét dat ene stapje extra om jou volledig te ontlasten met alle logistieke werkzaamheden.

Wij nemen al jouw logistieke zorgen uit handen en maken transport makkelijker en leuker!

Ons systeem

Als klant bij ons maak je gebruik van ons systeem waar je gemakkelijk je zendingen kan ingeven, en bijhouden. Alles dichtbij en overzichtelijk op één scherm! Dit systeem is van álle gemakken voorzien, waaronder een adressenboek, het uitprinten van labels & vrachtdocumenten. Zelfs het overeengekomen tarief is direct in te zien. Makkelijk voor het controleren van de facturen!
Heb je daar hulp bij nodig? Dan staan wij voor je klaar!